Frenszy
agenda

BENEFIET 4 KWF...
Datum:
 22 mei 2012, 00:00 t/m 03:00

Adres:
Nog geen adres beschikbaar

Beschrijving:
 In navolging op het benefietdiner, georganiseerd in samenwerking met het ROC Rijn IJssel in de Witte Villa in Park Sonsbeek, wat op 30 en 31 mei 2005 een groot succes was, en breed uitgemeten in de media, organiseert initiatiefnemer van toen, Jeroen Muller, een benefiet avond in de grote zaal van Schouwburg Arnhem op dinsdag 22 mei 2012. 7 jaar na het succesvolle benefietdiner waar ruim € 5800,- is opgehaald voor KWF Kanker bestrijding.
 Jeroen zijn redenen voor dit initiatief van toen is hetzelfde als nu. Geld inzamelen voor onderzoek. Want met dat geld wordt de wetenschap in staat gesteld om sneller tot oplossingen te komen en die oplossing kunnen ten goede komen van een van uw dierbaren en misschien op een dag in uw eigen voordeel. De ouders van Jeroen hebben hier helaas niets meer aan, maar hij weet dat er vele mensen in de wereld zijn die misschien nog wel gered kunnen worden.
 Tijdens deze avond, die volledig in het teken zal staan van deze verschrikkelijke ziekte en zijn gevolgen, zal er aandacht worden besteed aan mensen die te maken hebben gehad met kanker. In de vorm van het zelf hebben van kanker, het overwinnen van kanker, of het verlies door kanker. In emotionele gesprekken zal worden belicht hoe deze mensen de ziekte hebben beleefd of beleven. Daarnaast zal er op deze avond ook aandacht zijn voor KWF kankerbestrijding zelf. Zij zullen in een indrukwekkende presentatie de bezoekers vertellen wat er gebeurd met het gedoneerde geld.
 Tijdstippen volgen nog alsmede meer informatie.
================================================================================
SAMENLOOP VOOR HOOP GRONINGEN 2012...
Datum:
30 juni 2012, 20:00 t/m 23:00
 
Adres:
Groningen
Beschrijving:
Niet alleen loopt Frenszy weer mee in een team maar ook zal hij optreden tijdens de Samenloop voor Hoop in Groningen die 30 juni/1juli 2012 plaats zal vinden.

Als klap op de vuurpijl maak je kans op een cd en t-shirt van Frenszy maar ook een uitnodiging om met hem mee te gaan naar de studio waar hij een nieuw nummer zal opnemen.

Wederom gaan de opbrengsten die dag 100% naar de Samenloop voor Hoop groningen die het bij het eindtotaal op zal tellen.